Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ГИМНАСТИЧАРКЕ ЗАЈЕЧАРА ВИДОВДАНСКИМ ТУРНИРОМ У КРУШЕВЦУ СТАВИЛЕ ТАЧКУ НА УСПЕШНУ СЕЗОНУ

Подели

Гимнастички клуб „Зајечар“ одличним наступом у Крушевцу окончао је сезону на прави начин, а чланице клуба још једном су показале да је пред њима лепа будућност у овом базичном спорту.

Зајечарке су на традиционалном Видовданском турниру у I категорији наступиле у саставу Вида Матић, Магдалена Петковић, Емилија Ђорђевић, Ема Здравковић, Ива Радуловић и Анђела Митровић, где су заузеле су екипно 4. место, док се Вида Матић у појединачној конкуренцији окитила бронзаном медаљом у појединачној конкуренцији.

У II категорији екипа у саставу Лана Васиљевић, Нађа Јовановић, Нина Станковић и Ирина Маринковић освојила је 3. место, док су девојчице из III категорије Мина Михајловић, Тара Јовановић, Леа Тасић и Вила Антонина Милисављевић освојиле сребрну медаљу, завршивши такмичење на 2. месту. Видовдански пехар припао је Види Матић, Лани Васиљевић и Тари Јовановић у збиру најбољих из свих категорија.

На Видовданском турниру учествовале су екипе из Kрушевца, Kраљева, Неготина, Лесковца и Зајечара.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *