Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

НАГРАДЕ НАЈЗАСЛУЖНИЈИМА – АСУ „АС“ ЗАЈЕЧАР СВЕЧАНОМ ДОДЕЛОМ ПРИЗНАЊА ОБЕЛЕЖИО ДВОСТРУКУ КРУНУ ПРВАКА СРБИЈЕ

Подели

Аутомобилско спортско удружење “АС” из Зајечара апсолутни је шампион Србије на брдским и кружним стазама, што је успех који је мало коме пошао за руком у историји аутомобилизма на овим просторима.

Ако се на брду и очекивао велики успех, онда је тријумф на кружним стазама стигао као невероватан подухват и резултат читавог тима. Из тог разлога, у Аутомобилском спортском удружењу „АС“ решили су да тачку на сјајну годину ставе доделом специјалних плакета, диплома и награда најзаслужнијима за освојену двоструку круну првака Србије.

„Сигурно је да нећемо стати на овоме, имамо велики квалитет у нашим редовима, а циљ је јасан трострука узастопна титула на брдским стазама“, поручио је Живота Милић „Гага“, потпредседник и координатор Аутомобилског спортског удружења “АС”.

Едукација младих у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја, само је део будућих планова у зајечарском клубу.

„Ауто слалом у Зајечару иде у корист тога, пошто ћемо на стази имамо и путничке аутомобиле. Нова стаза дужине 1580 метара новог асфалта у Зајечару биће завршена пред овогодишњу трку коју ћемо организовати по највишим стандардима“, подвукао је Милић.

„Град ће увек стајати иза оваквих успеха, да не говорим колико је значило то што смо пут према Халову успели да средимо захваљујући ангажовању челних људи како Путева Србије, тако и АСУ „АС“ Зајечар. И сам знам колико је труда неопходно уложити за овакав резултат, а поготово колико га је тешко поновити две године у низу“, нагласио је Станковић.

Рекордан број бодова у екипној конкуренцији и тријумф у генералном пласману остварили су следећи возачи АСУ“ АС“:

Милош Ивковић и Дејан Вукић из Зајечара, Драган Лукић из Kрагујевца, Дејан Илић Ђеникс из Kрагујевца (капитен клуба), Драган Филиповић из Београда, Ненад Савић из Чачка, Владица Рабреновић из Стокхолма Горан Рабасовић и Бајине Баште и Живота Милић – Гага из Београда као кординатор клуба и возач.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *