Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „ЈОЦА МИХАИЛОВИЋ – К3“ ОД 13. ЈУНА У КОТЛУЈЕВЦУ

Подели

Зајечарско насеље Кључ III у Котлујевцу поново ће као и сваког јуна у минуле три године бити поприште борби на петопарцу, где ће се велики број екипа у различитим узрасним категоријама борити за вредне награде. Организатори овог сада већ традиционалног турнира су Спортски савез града Зајечара и Пета месна заједница Котлујевац уз подршку и покровитељство Градске управе Зајечар.

Пријава екипа је могућа до недеље 12. јуна за када је заказан и жреб од 18 сати.

Предвиђен је и богат наградни фонд за освајаче прва три места у свих шест узрасних категорија. За прво, друго и треће место у млађим категоријама обезбеђене су робне награде, пехари и дипломе, па ће тако првопласиране екипе кући отићи са комплетом тренерки, другопласиране ће бити награђене шортсом и мајицом, док је за трећепласиране екипе у све три категорије награда мајица за сваког члана екипе.

Новина је да ће ове године бити одржано и такмичење у конкуренцији ветерана, где ће наступити играчи рођени 1983. године и старији. За сениоре су предвиђене вредне новчане награде, па ће тако победничка екипа понети чек на 50.000 динара, друго место доноси 25.000, док ће трећепласирани тим турнира у малом фудбалу „Меморијал Јоца Михаиловић – К3“ за награду добити 15.000 динара.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *