Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

МЕЂУОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У ОДБОЈЦИ УЧЕНИКА СРЕДЊИХ ШКОЛА 23. МАРТА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Међуокружно такмичење у одбојци за ученике и ученице средњих школа на програму је у четртак 23. марта у Зајечару. Мушка и женска екипа Гимназије биће представник града на Тимоку у обе конкуренције, а организатор такмичења које почиње у 10 сати у сали Техничке школе и хали спортова на Краљевици је Зајечарски савез за школски спорт.

Поред домаћих екипа професора Ане Вукић и Милана Димитријевића, у Зајечару ће се надметати и Медицинска школа „Др Миодраг Лазић“ Ниш, Гимназија Куршумлија и Средња школа „Свети Трифун“ из Александровца код ученица средњих школа. Што се средњошколаца тиче, сем зајечарске Гимназије, наступиће и ђаци Техничке школе Прокупље, Гимназије „Бора Станковић“ Ниш и крушевачке Гимназије.

Надметање у конкуренцији ученица средњих школа на програму је у сали Техничке школе у Зајечару, док ће се у хали спортова на Краљевици одржати Међуокружно такмичење ученика средњих школа, иначе најбољих екипа са територије Зајечарског, Расинског, Топличког и Нишког управног округа.

Вреди истаћи и резултат екипе Основне школе „Ђура Јакшић“ из Зајечара, која је освојила 2. место на Међокружном такмичењу ученика основних школа у Нишу. Изабраници професора Драгана Петковића су поражени на последњој препреци у финалу од домаћина, па нису успели да обезбеде пласман на Државно такмичење.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *