Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

МЕЂУНАРОДНИ СПОРТСКИ СУСРЕТИ ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ КРАЈЕМ МАЈА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Јубиларни 10. по реду Међународни сусрети особа са инвалидитетом биће одржани у Зајечару крајем маја на Поповој плажи. И док су се у првих девет година трајања овог традиционалног такмичења сусретали чланови екипа Зајечара и Видина, следећег месеца ће своје представнике имати и општина Књажевац. 

На састанку у књажевачкој „кући спорта“ договорено је учешће такмичара из Књажевца, који ће наступити у пет дисциплина: шах, пикадо, спортски риболов, мини голф, баскет, као и у ревијалном делу игара спретности.

Председник Скупштине општине Књажевац Марко Стојановић и председник књажевачког Спортског савеза др Микица Видојевић истакли су да ће Књажевац допринети даљем развоју ове традиционалне манифестације, пре свега због дугогодишњег искуства у реализацији и финансирању разних такмичења особа са инвалидитетом.

Секретар зајечарског Црвеног крста Влада Марковић, председник Удружења „Добро дрво“ Зајечар Душко Перишић, Ана Ранђеловић из Удружења мултипле склерозе „МС Књажевац“, као и представници Спортског савеза града Зајечара Љиљана Субић и Никола Павловић присуствовали су састанку у Књажевцу.

Много нових идеја је презентовано којим би се ова манифестација подигла на знатно виши ниво, а која би већ наредне године укључила још неке општине и градове из Бугарске и Румуније.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *