Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

МЕЂУНАРОДНИ ФУДБАЛСКИ ТУРНИР „ЗАЈЕЧАР 2020“ НАРЕДНА ДВА ВИКЕНДА НА КРАЉЕВИЦИ

Подели

Градски стадион на Краљевици угостиће и ове године велики број клубова из Србије и Бугарске, а Зајечарци ће на делу моћи да виде и најталентованије полазнике школа фудбалских клубова као што су Црвена Звезда, Партизан и ЦСКА из Софије, између осталих.

Ипак, због лоших временских услова, утакмице које су планиране за 24.и 25. јун, одлажу се за 4. и 5. јул, док термини за 27. и 28. јун остају на снази, саопштили су из Фудбалског клуба „Тимок 1919“, организатора Међународног турнира „Зајечар 2020“, који је првобитно планиран од 24. до 28. јуна.

Дакле наредна два викенда, четврти по реду Међународни турнир „Зајечар 2020“, окупиће најбоље од најбољих из две суседне државе, а нема сумње да ће на терен истрчати и нека имена за која ћемо у будућности тек чути.

Иначе, чланови Школе фудбала „Тимок 1919“, играчи рођени 2010. и 2012. имали су одличну увертиру за предстојеће изазове, пошто су минулог викенда наступили на „Драган Манце Купу“ у Београду, који је организовао ФК Партизан, а на коме су наступиле најбоље екипе из Србије. Петлићи Тимока, играчи рођени 2007. и 2008. године су са друге стране, доминантно освојили турнир у Котлујевцу, на коме су наступили под именом „Ауто школа Стоп“.

 

фото: Школа фудбала „Тимок 1919“

 

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *