Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

МЕЂУНАРОДНИ ФУДБАЛСКИ ТУРНИР ЗАЈЕЧАР 2020 КРАЈЕМ ЈУНА НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ НА КРАЉЕВИЦИ

Подели

Фудбалски клуб Тимок организоваће четврти по реду Међународни турнир „Зајечар 2020“, од 24. до 28. јуна на градском стадиону на Краљевици, а право учешћа имају играчи рођени од 2005. до 2013. године.

Екипе ће наступити у девет узрасних категорија, од 7 до 15 година и то 2005. и 2006. годиште првог дана турнира, другог ће наступити 2007. годиште, док ће 26. јуна бити дан паузе.

Следећег дана такмичење се наставља утакмицама у три категорије, фудбалера рођених 2008., 2010. и 2012. године, док ће на Видовдан, турнир бити завршен мечевима играча рођених 2009., 2011. и 2013. године.

Много је разлога да будете на Краљевици крајем јуна и пратите будућност српског фудбала, очекује се велики број сјајних екипа.

Минулих година и Црвена звезда и Партизан били су гости Тимока и Зајечара и учесници овог сада већ традиционалног турнира, затим стандардно екипе из Бугарске и Румуније и много тимова из целе Србије, а посебно је важно пријатељство успостављено са клубом из Грачанице, чији су играчи гости својих вршњака из Тимока из године у годину.

Све у свему, сигурно је да су се и деца из Школе фудбала „Тимок 1919“ ужелела игре и нема сумње да ће бити одличних потеза, голова, асистенција и свега оног што чини фудбал најважнијом споредном ствари на свету.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести.

Тагови

1 коментар

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *