Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

„КРАЉИЦА СПОРТОВА“ НА ЗАЈЕЧАРСКОМ СКВЕРУ, ЈАВНИ ТРЕНИНГ АТЛЕТИКЕ ПРЕТПОСЛЕДЊЕГ ДАНА ЕВРОПСКЕ НЕДЕЉЕ СПОРТА

Подели

Седми дан Европске недеље спорта протекао је у најбољем што „краљица спортова“ у Зајечару може да понуди. Јавни тренинг Атлетског клуба „Младост“ посебно је одушевио најмлађе суграђане на градском скверу, који су се придружили показним вежбама на реквизитима и препрекама спремљеним за ову прилику.

Миодраг Грујић као први тренер и председница клуба Драгана Кодралија из редова једне од најуспешнијих чланица Спортског савеза града Зајечара одазвали су се позиву зајечарске „куће спорта“ и припремили јавни тренинг за све заинтересоване на Тргу ослобођења. Атлетски клуб „Младост“ предводиле су сестре Малетић, Ива и Лена, које су радо помагале најмлађим посетиоцима у раду и показале им на делу зашто је баш атлетика прави спорт за њих.

Атлетски клуб „Младост“ има успешну годину иза себе, а и јесен је почела на прави начин. Чак седам медаља донето је са прве станице Кроса РТС-а у Сомбору, где су млади зајечарски атлетичари и атлетичарке стигли до једног злата и по три сребра и бронзе. Следеће такмичење је у Параћину, потом следи домаћи Зајечар где је Спортски савез поново организатор и за крај серије путовање у Лесковац.

Тренинзи су на програму сваког радног дана од 17 сати на градском стадиону под Краљевицом, а у овом зајечарском клубу који баштини најбоље идеје базичног спорта, позивају све који желе да им се прикључе и постану део успешног тима.

Спортски савез града Зајечара у петак 30. септембра затвара сјајну Европску недељу спорта са два јавна тренинга. Први је на програму већ од 10 часова на теренима ОШ „Хајдук Вељко“; када ће се представити Рукометни клуб „Зајечар 1949“, док је свечано затварање овогодишњег „Спортског изазова“ заказано за 17 сати у извођењу млађих селекција ФК „Тимок 1919“ на Краљевици.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *