Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар КОШАРКА

КОШАРКАШКИ ТЕРЕН У ЗАЈЕЧАРУ ОБНОВЉЕН ДОНАЦИЈОМ КОМПАНИЈЕ „JYSK“

Подели

Кошаркашки клуб „Младост“ из Зајечара учествовао је у акцији компаније „JYSK“ под називом „ЈYСK мој зелени град“.  Уз помоћ данске компаније и Економско-трговинске школе постављене су нове табле и обручи на кошаркашком игралишту, а монтиране су и нове корпе за отпатке.

Акција уређења терена и донација садница, део је пројекта „ЈYСK за мој зелени град“, који има за циљ подизање еколошке свести, подстицање здравих навика и унапређење квалитета живота.

„Поред обновљених трибина и освеженог терена, на коме тренирамо када код то временски услови дозвољавају, као поклон смо добили и неколико лопти и сунцобран. Хвала свима још једном од срца“, истакао је Милан Вељковић из КК „Младост 019“.

Истог дана, ђаци ове школе су заједно са наставницима, представницима компаније ЈYСK и Кошаркашког клуба „Младост“ обогатили и
школско двориште садњом туја и врба.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *