Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ЈУБИЛАРНИ 50. ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „СРЕЋНО 2022“ СТАРТОВАО У БОРУ

Подели

Традиционални 50. турнир у малом фудбалу „Срећно 2022“ почео је 16. августа на „Малом стадиону“ у Бору. Организатор такмичења је „Асоцијација спорт за све“, док је генерални покровитељ манифестације Град Бор.

„И ове године обезбедили смо вредне робне награде за финалисте турнира, а поред пехара и медаља предвиђене су и појединачне награде за најбољег голмана, стрелца и играча у свим категоријама“, истакао је за „Глас спорта“ Расим Емини, директор такмичења.

Милош Луковић, председник „Асоцијације спорт за све“ у Бору поручио је да су многи касније велики фудбалери продефиловали тереном на „Малом стадиону“ у протеклих пола века.

„Будућност фудбала на једном месту и најталентованији играчи узраста од 10 до 16 година представиће се пробирљивој борској публици. Овом приликом захвалићемо се и неким људима који су уткали себе у овај велики јубилеј, 50. година традиционалног турнира „Срећно“, за шта смо спремили и одговарајуће плакете“, нагласио је Луковић.

Укупно је пријављено 17 екипа у четири узрасне категорије:

Млађи петлићи – 2012. годиште и млађи

Петлићи – 2010. годиште и млађи

Пионири – 2008. годиште и млађи

Кадети – 2006. годиште и млађи

Котизација за две најмлађе групе износи 2.000 динара по екипи, код пионира је 2.500, док су кадети за учешће на турниру издвојили 3.000 динара, истичу организатори.

Пројекат „Бирам спорт – борски спортски таленти“, суфинансиран je из буџета Града Бора:

”Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.”

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *