Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ГРЉАНЦИ У ТРЦИ ЗА ЧЕТВРТИ УЗАСТОПНИ ПЛАСМАН У ВЕЛИКО ФИНАЛЕ СЕОСКИХ ИГАРА СПОРТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ

Подели

Регионално такмичење Сеоских игара Спортског савеза Србије на програму је у суботу 20. августа у Кучеву. Зајечар ће на овој престижној рекреативној манифестацији представљати четвороструки шампион Грљан, а поред највећег зајечарског села, на такмичењу у Браничевском округу учествоваће домаћа Нересница као шампион Кучева, Рудна Глава – Мајданпек, Милошевац – Велика Плана, Радинац – Смедерево и Лучица – Пожаревац.

Две првопласиране екипе обезбедиће пласман на Државно такмичење које је на програму од 26. до 28. августа у Чачку.

Грљанци имају велико искуство из претходне три године, пошто су стандардни учесници великог финала и владајући шампиони Зајечара и регионални победници 2021. године. Касније на Државном првенству одржаном на Убу успели су да забележе и најбољи резултат и освоје 3. место у Србији. Минуле године им је за длаку и један једини бод измакла и главна награда српске „куће спорта“ у виду терена за мали фудбал и рукомет.

Спортски савез града Зајечара, иначе један од пионира ове велике акције Спортског савеза Србије организоваће и предводити екипу Грљана и на Регионалном такмичењу у Кучеву, где ће такмичари из највећег села на територији Зајечара покушати да дођу до новог пласмана у велико финале.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *