Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ЈАВНИ ПОЗИВ СПОРТСКОГ САВЕЗА ГРАДА ЗАЈЕЧАРА ЗА БУДУЋЕ ФИТНЕС ТРЕНЕРЕ И АКЦИЈУ „БУДИ ЗДРАВА – ВЕЖБАЈ СА НАМА“

Подели

Спортски савез Србије у сарадњи са територијалним спортским савезима, започео је 2020. године акцију бесплатне рекреације за жене “Буди здрава – вежбај са нама”. Спортски савез града Зајечара је од самог старта део приче, па су тако са заинтересованим дамама прве године радиле Тамара Николић и Љиљана Субић, друге године Драгана Кузмановић и Наташа Срећковић, а треће Петра Лазаревић и Анета Урошевић, четврте Љиљана Субић, које су на тај начин стекле лиценцу фитнес тренера и успешно прошле обуку у оквиру акције Спортског савеза Србије.

Тренинзи су највећим делом  реализовани на Поповој плажи, док су у зимском периоду одржавани у просторијама теретане „Gym Xtreme“, ранијих година и у фитнес центру „Body fit plus“, за шта је средства обезбедио Спортски савез града Зајечара. 

Како би град на Тимоку и пете сезоне остао део програма, неопходно је да се до 15. марта до 12 сати заинтересовани кандидати пријаве у просторијама Спортског савеза града Зајечара у Хајдук Вељковој улици број 5 или путем маила sportski.savez.zajecar@gmail.com.

Услови су минимум четврти степен стручне спреме и CV кандидата, док ће избор пријављених кандидата бити обављен у понедељак 18. марта у 12 часова у просторијама зајечарског спортског савеза. У обзир долазе искључиво кандидати са пребивалиштем на територији града Зајечара.

„Кандидат је након завршетка едукације, у обавези да одржава бесплатне рекреативне тренинге за жене у месту преко ког су савеза пријављени за едукацију и то годину дана једном недељно, еквивалент- да одржи најмање 50 часова“, наводе у Спортском савезу Србије, јер ће у случају неизвршавања обавеза, кандидатима бити одузета стечена лиценца.

Спортски савез Србије ће дакле и ове године финансирати едукацију одређеног броја кандидата који се пријаве преко свог територијалног савеза.

Едукацијa  стартује 30.марта 2024. године. Предавања се одржавају у Београду, суботом и недељом. Детаљне инструкције кандидати ће добити од организатора курса – Савезa Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик.

Полазници овог курса добијају светски признату диплому и уверење о стеченом звању:

БОДИ БИЛДИНГ И ФИТНЕС ОПЕРАТИВНИ ТРЕНЕР. Сви полазници који заврше курс стичу дозволу за рад – Лиценцу.

Курс је подељен у три дела: општи део (настава се одржава на Факултету спорта и физичког васпитања Универзитета у Београду, ул. Благоја Паровића 156.), менторски део (израда семинарског рада) и практични део који се обавља у Боди билдинг и фитнес спортском клубу АХИЛЕЈ или у сертификованом боди билдинг – фитнес клубу у вашем месту.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *