Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

IN MEMORIAM – ДРАГОСЛАВ ЂОКИЋ

Подели

Дугогодишњи спортски радник и некадашњи зајечарски фудбалски ас Драгослав Ђокић Ђоле преминуо је у недељу 21. новембра у 57. години живота.

Драгослав Ђокић рођен је 1964. године у Сурдулици, а преминуо је после кратке болести у зајечарској болници.

Фудбалску каријеру почео је у „Раднику“ из Сурдулице, а наставио у Бору, да би потом стигао у редове зајечарског „Kристала“.

Сјајни фудбалер носио је и дрес Тимока по спајању са „Кристалом“, да би га фудбалски пут затим одвео у Сутјеску из Никшића. Зајечар му је ипак био суђен па је након повратка играо и за „Раднички“ из Лубнице, „Путеве“, „Порцелан“ и „Kаблове“.

Спортску каријеру наставио је као тренер бројних клубова и спортски радник. Годину дана провео је и као шеф стручног штаба Фудбалског клуба Тимок.

Иза себе је оставио супругу Драгославу, такође дугогодишњег спортског посленика и две ћерке. Зајечарци и житељи Тимочке Крајине памтиће Драгослава Ђокића као изузетног фудбалера ведрог духа, доброг родитеља, супруга и вредног спортског прегаоца.

Поштоваоци, пријатељи и познаници моћи ће да се опросте од прерано преминулог покојника у капели на Старом гробљу у Зајечару, у уторак 23. новембра од 10 до 12 сати, а сахрана ће бити обављена истог дана у 13:30 на сеоском гробљу у Браћевцу.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *