Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

„ИГРАЈ ЗА КОСМЕТ“, ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР У БОЉЕВЦУ У СУБОТУ 20. АВГУСТА

Подели
Хуманитарно удружење „Сви за Космет“ из Београда у склопу свог хуманитарног каравана у суботу 20. августа поново долази у Бољевац. Понављање дружења од марта са циљем да се кроз игру и спортско надметање у стоном фудбалу и пикаду и овог пута прикупи што више новчаних средстава за куповину школског прибора нашим школарцима на Косову и Метохији. 
 
„Сви ви који сте учествовали на турниру у марту сада имате задатак да са собом поведете бар једног пријатеља који прошли пут није учествовао и турнир ће од самог старта бити дупло успешнији, а такмичење много интересантније и неизвесније“, истичу из Установе за спорт општине Бољевац, која се укључила у организацију ове спортско-рекреативне манифестације.
Директор Установе за спорт Стеван Драгојевић верује да ће се Бољевчани одазвати у великом броју.
 
„Овом приликом позивам све своје пријатеље, колеге, родбину, некадашње и садашње комшије да се укључе у акцију и донирају колико су у могућности на динарски рачун 285-2295090000074-05 (прималац: Хуманитарна организација Сви за Космет; сврха уплате: Донација за турнир у Бољевцу) и тако допринесу да заједно омогућимо нашој деци са Косова и Метохије колико-толико нормално школовање“.
Имена свих донатора и износи донација биће уредно евидентирани и видљиви на сајту организације „Сви за Космет“, сем уколико сами донатори не затраже другачије.
 
Субота , 20. август од 19 сати
Башта кафића „MY PLACE“, Бољевац
 
„Један по један – Сви за Космет, нема предаје“, наводе из Хуманитарног удружења које други пут ове године у граду подно Ртња организује спортски турнир са хуманим циљем.
“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Бољевац – ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.
Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *