Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

БАЗЕН „БАЊИЦА“ У КЊАЖЕВЦУ КАО БАЗА ЗА ПРИПРЕМЕ ПЛИВАЧКИХ КЛУБОВА

Подели

Много екипа из Србије у различитим спортовима одлучује се да припреме спроведе у Књажевцу, где имају све неопходне услове за рад како са млађим категоријама, тако и са сениорским селекцијама. Улагање у спортску инфратруктуру допринело је и развоју спортског туризма, о чему je сведочиo рекордан број тимова који су минуле године одрадили припремни део у Књажевцу.

Ништа другачије није ни 2022. године, а посебно упада у очи чињеница да је један од наших најбољих пливачких клубова одлучио да другу годину у низу комплетне припреме обави у Књажевцу. У питању је Kлуб за синхроно пливање „Нови Београд“ који свој тренажни програм спроводи на базену „Бањица“.

„Kао што захтевамо дисциплину на тренингу и праћење програма рада, тако и ми стално радимо на себи, похађамо семинаре, школе и обуке које нам помажу да применимо савремене методе тренинга, а на базену „Бањица“ имамо најбоље могуће услове да све планирано спроведемо у дело“, пуни су хвале за своје домаћине у Kлубу за синхроно пливање „Нови Београд“, тиму са више од 90 активних чланица и бројним освојеним медаљама на домаћим и међународним такмичењима.

Очигледно је да улагање у базу и спортску инфраструктуру дугорочно даје резултате, што пружа и више него довољно разлога за задовољство у спортском сектору општине Књажевац.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.”

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *