Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР У СТОНОМ ТЕНИСУ И ПИКАДУ 24. ДЕЦЕМБРА У БОЉЕВЦУ

Подели

Хуманитарни турнир у стоном тенису и пикаду „БОЉЕВАЦ 2023.“ на програму је у недељу 24.децембра у спортској хали. Организатор такмичења отвореног типа је Спортски савез општине Бољевац уз покровитељство локалне самоуправе.

Пријављивање такмичара је на сам дан турнира у времену од 09:00 до 09:45 часова, док је почетак заказан за 10 сати.

„Сав новац од пријава играча биће уплаћен за помоћ у лечењу болесног дечака из нашег града, а за најбоље играче оба турнира обезбеђене су награде у виду пехара и диплома“, истакао је за „Глас спорта“ Марко Богдановић, председник Спортског савеза општине Бољевац.

Што се стоног тениса тиче, надметање ће бити одржано у две категорије, пионирској до 2008. годишта и сениорској, а котизација за обе групе износи 300 динара. Исти износ је потребно уплатити за учешће на такмичењу у пикаду, где неће бити узрасних категорија.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *