Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ УЧЕНИКА ОСНОВНИХ ШКОЛА У СТРЕЉАШТВУ ОДРЖАНО У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Основне школе „Десанка Максимовић“ из Зајечара и „Вук Караџић“ из Великог Извора представљаће град на Тимоку на Државном првенству у стрељаштву које је на програму од 1. до 3. децембра у Ваљеву. На завршном школском такмичењу у Србији наћи ће се мушка екипа ОШ „Десанка Максимовић“ и женски тим ОШ „Вук Караџић“, док је пласман на републичко такмичење у појединачној конкуренцији обезбедио и Стефан Николић, ученик школе из Великог Извора.

Екипу Основне школе „Вук Караџић“ предводио је професор физичког васпитања Дејан Жикић, а чиниле су је Јана Јовановић, Катарина Јотовић и Сташа Мишић. Оне су у финалу градског и окружног такмичења биле боље од Софије Јовановић и Олге Главоњић из ОШ „Десанка Максимовић“. У Ваљеву ће се ипак наћи мушка екипа зајечарске школе у саставу Вукашин Костић, Јован Стефановић и Манојло Бирчанин, а водиће их професорка Емина Варат Илић.

Организатор градског такмичења ученика основних школа у стрељаштву које је одржано у просторијама Стрељачко-стреличарског спортског клуба „Тимок 1887“ на Краљевици, био је Зајечарски савез за школски спорт (ЗСШС), уз подршку Спортског савеза града Зајечара.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *