Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ГОРЊА БЕЛА РЕКА УГОСТИЛА ТРАДИЦИОНАЛНИ „ТРОФЕЈ ТУПИЖНИЦЕ“

Подели

Традиционална спортско-рекреативна манифестација „Трофеј Тупижнице 2021“ одржана је у недељу 22. августа у Горњој Белој Реци. Организатори манифестације били су Спортски савез града Зајечара и Месна заједница Горња Бела Река, а учестовало је више од 60 такмичара у четири дисциплине.

Учесници су се надметали у малом фудбалу, шаху, стоном тенису и пикаду, а најбољи су награђени пехарима и дипломама Спортског савеза града Зајечара.

Најбољи у малом фудбалу 3 на 3 били су „Владини тигрови“ из Зајечара, победу у шаху забележила је екипа домаћина Горње Беле Реке, док су у пикаду тријумфовали „Комбајнери“ из Зајечара. Што се стоног тениса тиче, у конкуренцији 18 такмичара славио је Борислав Павковић.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Забрањено преузимање комплетног текста, а уколико преузимате део текста или фотографије, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *