Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ГИМНАСТИЧАРКЕ ЗАЈЕЧАРА НАСТУПИЛЕ НА ПРВЕНСТВУ ЈУГОИСТОЧНЕ СРБИЈЕ У НЕГОТИНУ

Подели

Гимнастички клуб „Хајдук Вељко“ организовао је минулог викенда у Неготину првенствено такмичење у Ц програму најбољих екипа југоисточне Србије. Учествовало је 13 екипа из 10 градова, а представнике су поред домаћина имали Ниш, Kрушевац, Пирот, Власотинце, Бор, Kњажевац, Зајечар и Лесковац.

Гимнастички клуб „Зајечар“ поново се представио са неколико селекција, а „Глас спорта“ доноси комплетан извештај учинка зајечарских гимнастичарки. Зајечарке су у I категорији наступиле у саставу Магдалена Петковић, Емилија Ђорђевић, Ива Радуловић, Анђела Митровић и Нађа Ћелић освојиле 5. место, док је Емилија Ђорђевић у појединачној конкуренцији остварила најбољи пласман, пошто је такмичење завршила на 6. месту од 58 учесница. Први пут је на једном званичном такмичењу наступила и друга група ГК „Зајечар“, коју су чиниле Николина Јовић, Лана Маринковић, Николина Недељковић и заузеле 12. позицију у генералном пласману.

Такмичење у другој категорији донело је нови одличан наступ састава Лана Васиљевић, Вида Матић, Ирина Маринковић и Нина Станковић, којима је за длаку измакла медаља, пошто су освојиле 4. место у екипној конкуренцији.  III категорија у саставу Дуња Вучковић, Леа Тасић, Мина Михајловић, Нађа Јовановић и Тара Станојевић поновиле су успех претходница из II категорије и заузеле 4. позицију. 

Што се IV категорије тиче Јована Живковић и Леа Јовановић такмичиле су се у појединачној конкуренцији, а медаљу Гимнастичком клубу „Зајечар“ донела је Јована Живковић, која је освојила прво место и златно одличје на Ц програму у Неготину.

Већ наредног месеца гимнастичарке Зајечара очекују два наступа, најпре Пионирска гимнастичка лига (ПГЛ) у Крушевцу, а потом и такмичење у Б програму у Костолцу.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *