Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ГИМНАСТИЧАРКЕ ЗАЈЕЧАРА НАСТУПИЛЕ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ У КОСТОЛЦУ

Подели

Гимнастички клуб „Зајечар“ ставио је тачку на успешну сезону наступом на Државном првенству пионирске лиге, које је одржано минулог викенда у Костолцу. Зајечарке су наступиле у појединачној и екипној конкуренцији и оствариле солидан резултат у изузетно јакој конкуренцији најбољих српских клубова.

Поред домаћег Костолца и Зајечара, учествовале су и екипе из Ниша, Крушевца, Прокупља, Новог Сада, Суботице, Краљева, Крушевца, Неготина, као и два тима из Београда.

Чланице I селекције ГК „Зајечар“ Ива Филиповић, Нађа Ћелић и Ива Радуловић такмичиле су се у појединачној конкуренцији, док је II селекција у саставу Лена Ивановић, Анђа Манић, Ева Гроздановић и Софија Мицић наступила у екипној конкуренцији.

Одличан резултат оствариле су зајечарске такмичарке из II селекције, које су освојиле 5. место, док је у појединачној конкуренцији Ева Гроздановић била осмопласирана на разбоју, а Лена Ивановић 9. на греди у генералном пласману. Вреди истаћи и наступ такмичарки I селекције, где је Ива Филиповић на разбоју заузела 8. место, док је Нађа Ћелић на греди освојила 7. место.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *