Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ФУТСАЛ ЕКИПЕ ОСНОВНИХ ШКОЛА „ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ“ И „ЂУРА ЈАКШИЋ“ НАЈБОЉЕ У ЗАЈЕЧАРУ, СУТРА НА ПРОГРАМУ ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ

Подели

И док се епидемиолошка ситуација полако стабилизује, време је да се надокнади пропуштено у школским спортским активностима.  Зајечарски савез за школски спорт је уз подршку Спортског савеза града Зајечара, водећи рачуна о свим мерама заштите од коронавируса, организовао градско такмичење у футсалу, а на паркету хале на Краљевици су се најбоље снашли ученици Основне школе „Десанка Максимовић“, који су у финалу надиграли ОШ „Ђура Јакшић“ резултатом 5:2.

Поред њих пласман на Окружно такмичење обезбедиле су и ученице Основне школе „Ђура Јакшић“, које су даље прошле без борбе, пошто нису имале противнице. Такмичење најбољих мушких и женских екипа Основних школа Зајечарског округа на програму је у уторак 11. маја у хали спортова на Краљевици.

Почетак такмичења заказан је за 10 сати, а поред најбољих зајечарских екипа, учествоваће и победници општинских такмичења у футсалу основних школа из Књажевца, Бољевца и Сокобање у мушкој и женској конкуренцији.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *