Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ФУДБАЛСКИ ВИКЕНД У КОТЛУЈЕВЦУ – СЈАЈНА ПОСЕТА И ОДЛИЧНЕ УТАКМИЦЕ НА МЕМОРИЈАЛУ „ЈОЦА МИХАИЛОВИЋ – К3“

Подели

Све је у петак 17. јуна у зајечарском насељу Кључ III било у знаку броја 4. Четврто вече 4. Меморијалног турнира „Јоца Михаиловић – К3“ у фудбалу 4 на 4. Сјајне утакмице, одлична посета, као и велики број голова и атрактивних потеза.

За свакога се могло наћи по нешто, а постигнути су следећи резултати:

Феноменални мечеви очекују нас и у данима викенда, а „Глас спорта“ доноси и комплетан распоред свих утакмица по узрасним категоријама заказаних за суботу и недељу.

И док се полако кристалише ситуација везана за пласман у групној фази, организатори најављују и богате робне и новчане награде за три првопласиране екипе у свих пет категорија. Мотива дакле неће мањкати учесницима, а нама остаје да уживамо у фудбалским мајсторијама на Меморијалу „Јоца Михаиловић – К3“ у Котлујевцу.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *