Учитавање

Унесите термин за претрагу

Србија Фудбал

ФУДБАЛЕРИ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ ПОЧИЊУ СА ТРЕНИНЗИМА

Подели

Фудбалери Црвене звезде се од понедељка 4. маја, баш као и већина суперлигаша, враћају тренинзима на стадиону „Рајко Митић“, али у складу са инструкцијама за отпочињање тренажног просеца Министарства омладине и спорта у Србији, стоји у саопштењу клуба.

Црвено-бели су од почетка ванредног стања тренирали код својих кућа по програму који им је доставио стручни штаб на челу са тренером Дејаном Станковићем.

С обзиром на то да је дозвољено да на терену максимално буде 10 људи, плус двојица чланова стручног штаба поред терена, Станковић ће заједно стручњаком за кондицију Федериком Панонћинијем радити са играчима у три групе у три различита термина.

У првој и у другој групи биће по осморица фудбалера, у трећој седморица док ће голмани радити одвојено на другом терену и у свом термину. Поред Станковића, Панонћинија и фудбалера, сходно инструкцијама поред терена биће један масер и још један тренер.

Српски шампион је извршио све припремне радње и превентивне мере, а играчима ће сасвим сигурно групни тренинзи лакше пасти од индивидуалног рада у кућним условима. Фудбалски Савез Србије још увек није донео дефинитивну одлуку када ће се и на који начин наставити Супeрлига Србије.

 

фото: ФК Црвена звезда

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *