Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ЕВРОПСКА НЕДЕЉА СПОРТА КРЕНУЛА ИЗ ЗАЈЕЧАРСКОГ ВРТИЋА „ЂУРЂЕВАК“

Подели

Европска недеља спорта у Зајечару отворена је јавним часом физичког васпитања у дворишту вртића „Ђурђевак“. Свакако најбољи могући начин за почетак спортске недеље у граду на Тимоку.

Са малишанима из централног зајечарског вртића вежбао је професор физичког васпитања Милош Богдановић, који је мале спортисте подсетио на познате вежбе из Спортске почетнице, добро познатог програма Спортског савеза града Зајечара, који се више од деценије успешно спроводи баш у Предшколској установи „Ђулићи“, као и основним школама са територије Зајечара.

За четвртак је заказан јавни тренинг из гимнастике на Поповој плажи, са почетком у 17 сати, док је у петак 25. септембра од 11:30 на програму кошаркашки тренинг у дворишту Основне школе „Ђура Јакшић“.

Европска недеља спорта организује се у европским земљама шести пут, док је Зајечар препознат од стране Олимпијског савеза Србије као одличан организатор, па му је већ трећу годину за редом припала част да буде један од градова домаћина ове престижне манифестације.

Поред Зајечара, „Европска недеља спорта“ биће одржана и у Београду, Крушевцу, Аранђеловцу, Пироту, Косјерићу, Бору, Сомбору, Књажевцу, Куршумлији, Вршцу, Голупцу и Деспотовцу, док је увертира манифестације спроведена на Копаонику, у организацији Олимпијског комитета Србије.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *