Учитавање

Унесите термин за претрагу

РУКОМЕТ Тимочка Крајина

ДУПЛИ РУКОМЕТНИ ПРОГРАМ У ПЕТАК 12. НОВЕМБРА У КЊАЖЕВЦУ

Подели

Дупли рукометни програм очекује нас у петак 12. новембра у хали „Каплар“ у Књажевцу, пошто ће се на терену наћи и рукометаши и рукометашице. Најпре ће од 18 сати снаге одмерити мушке екипе Књажевца и Прогреса из Сврљига, док ће се од 20 сати састати женски тимови Књажевца и Феникса из Врања.

Све у свему, биће то вече за праве рукометне сладокусце и прави доказ о исправности сарадње мушког и женског Рукометног клуба „Књажевац“, који најзад дишу као један. Резултати су већ видљиви ове сезоне. И једни и други су у досадашњем току сезоне претрпели само један пораз, мушкарци у Бољевцу, девојке минулог викенда у Власотинцу, па се обе екипе тренутно налазе на високом 3. месту табеле, са реалним шансама за пласман у бараж за попуну Супер Б лиге Србије.

Искусни рукометни радник Мишел Николић позвао је све Књажевчане да у што већем броју испуне халу „Каплар“ и пруже подршку књажевачким рукометашима и рукометашицама.

„Драго ми је да из меча у меч видим све више публике на нашим утакмицама, надам се да ће тако бити и убудуће, а да ће им то играчи и играчице тренера Богдановића вратити играма и резултатима на терену“, истакао је Николић.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *