Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

“БУДИ ЗДРАВА – ВЕЖБАЈ СА НАМА” – БЕСПЛАТНИ ФИТНЕС ТРЕНИНЗИ ЗА ДАМЕ ПОНОВО У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Спортски савез Србије у сарадњи са територијалним спортским савезима, започео је 2020. године акцију бесплатне рекреације за жене “Буди здрава – вежбај са нама”. Овај пројекат ће и трећу годину заредом бити реализован и у граду на Тимоку, у организацији Спортског савеза града Зајечара. И док су прве сезоне тренинге водиле Љиљана Субић и Тамара Николић, друге сезоне са заинтересованим дамама радиле су Наташа Срећковић и Драгана Кузмановић.

Пошто је одзив у претходним годинама био на нивоу, Спортски савез града Зајечара одлучио је да поново прихвати реализацију и у трећој години пројекта, па ће тако већ од првог викенда септембра са женама вежбати Анета Урошевић и Петра Лазаревић, које ће кроз овај пројекат српске „куће спорта“ добити и звање лиценцираних фитнес инструкторки.

„Рекреација је потпуно бесплатна, а све заинтересоване даме могу се укључити у ову занимљиву акцију која је заживела у нашем граду и која ће се реализовати на отвореним теренима Попове плаже док год то време буде дозвољавало у термину од 18 сати сваке суботе и недеље, истакле су инструкторке Урошевић и Лазаревић у разговору за “Глас спорта”.

Спортски савез града Зајечара има спремну и алтернативу у случају лоших временских услова и касније у току јесени и зиме, када ће се тренинзи одвијати у сали теретане Спортског удружења „GYM XTREME“ у улици Косанчићев венац бб у близини зајечарског позоришта.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *