Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Србија

БРОНЗАНА МЕДАЉА ЗА ЗАЈЕЧАРКУ ИНЕС КОС НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ У ЏУДОУ

Подели

Зајечарска џудисткиња Инес Кос освојила је бронзану медаљу на Првенству Србије у конкуренцији ученица средњих школа до 48 килограма. Чланица Џудо клуба „Академија Тодоровић“ и ученица Техничке школе у Зајечару стигла је до државног одличја у жестокој конкуренцији, а укупно је више од 4.000 џудиста у свим категоријама продефиловало паркетом вождовачког центра „Шумице“ у Београду.

За длаку је без медаље остала њена клупска колегиница Ката Првановић, која је заустављена у четвртфиналу, након одлично одрађене две борбе. Андреја  Нижницки, ученик зајечарске Гимназије поражен је на старту такмичења, баш као и млађани Павле Димтријевић, који је попут Кате Првановић, наступао у конкуренцији ученика основних школа.

Првенство Србије организовали су Савез за школски спорт и Џудо савез Србије, а такмичење је организовано по препорукама Кризног штаба о мерама за сузбијање и заштите
од ширења заразне болести COVID-19 приликом одржавања спортских такмичења у затвореном
простору.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *