Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

БОРАНИН СИНИША ВЛАДИМИРОВИЋ НОВИ СЕЛЕКТОР КИК – БОКС РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ

Подели

Синиша Владимировић, тренер фантастичних борских кик боксера, који из године у годину показују да се уз предан рад, труд и упорност може постићи много, добио је велико признање за свој дугогодишњи рад у кик боксу, пошто је на седници Управног одбора Kик-бокс савеза Србије именован за новог селектора свих репрезентативних селекција. Колико у трофејног стручњака у Савезу имају поверење довољан показатељ је чињеница да је постављен на мандат од четири године једногласном одлуком свих чланова УО.

Владимировић је у изузетно богатој такмичарској каријери која је трајала две деценије био вишеструки првак некадашње Југославије и Србије. Два пута је освојио титулу шампиона Балкана, са Европског првенства и Светског купа има освојена бронзана одличја, а репрезентативац наше земље био је у периоду од 2001. до 2015. године Kао тренер, у стручном штабу националног тима радио је од 2019. до 2021. као и 2023. године, када је био део веома успешног наступа селекције Србије на Светском првенству у Италији и на прави начин уткао себе у велики број медаља, од којих је за Боране свакако најзначајнија она најсјајнија коју је у „град бакра“ донео још један у низу Владимировићевих пулена Урош Крстић у конкуренцији старијих јуниора.

„Хвала управном одбору KБСС на указаном поверењу. Ово је велика част и обавеза и искрено се надам да ћу са својим колегама и сарадницима одговорити свим изазовима који су пред нама. Kао и до сада, даћу свој максимум да тим Србије постигне максималне резултате“, нагласио је Владимировић и додао да ће посебан акценат бити на раду са млађим селекцијама, јер у сениорској репрезентацији имамо смену генерација.

Нови селектор кик-боксера Србије предложио је чланове стручног штаба. За ринговне дисциплине за главног тренера предложен је Дејан Павић, док би остали чланови стручног штаба требало да буду Александар Топић, Милан Цветковић, Милош Милутинов, Иван Ранковић, Владимир Боговић. Kада је реч о татамију за главног тренера предложен је Срђан Надрљански, а помагали би му Дејан Гавриловић и Срђан Матић.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *