Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

БОГАТ СПОРТСКИ ВИКЕНД У КЊАЖЕВЦУ УЗ ДВА ДРЖАВНА ПРВЕНСТВА

Подели

Државно првенство у „Bench press-u“ на програму је у суботу 11. септембра у Књажевцу. Организатори су Пауерлифтинг (Powerlifting) и боди билдинг спортски клуб „Књажевац“ и Спортски савез Књажевца, уз покровитељство локалне самоуправе.

„Пријављено је више од 80 такмичара из 29 клубова из Србије, тако да нас очекује прави пауерлифтинг спектакл у мотелу „Барка“ у Књажевцу, где ће бити и одржано такмичење са почетком у 12 сати“, поручио је за „Глас спорта“ Далибор Илијић, организатор и председник ПЛК „Књажевац“.

Дан касније на градском стадиону у Књажевцу од 11 сати биће одржано и Првенство Србије у стреличарству. Организатор такмичења уз подршку Спортског савеза општине Књажевац, биће Стреличарски клуб „Торлаци“.

„Прави спортски угођај нас очекује предстојећег викенда. Два првенства Србије у два дана, најпре Државни шампионат у пауерлифтингу, а потом и државно првенство у стреличарству, а Спортски савез Књажевца наставиће уз покровитељство општине Књажевац да подржава активности својих чланица“, истакао је Микица Видојевић, председник књажевачког спортског савеза.

 

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

“Бирам спорт” – књажевачки спортски таленти

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *