Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

БЕСПЛАТНА ШКОЛА ТЕНИСА НА ПОПОВОЈ ПЛАЖИ

Подели

Тениски клуб „АС Тимок“ сада већ традиционално почетком сваке школске године организује бесплатну школу тениса. Програм се реализује на спортском комплексу „Попова плажа“, а зајечарски клуб позива све заинтересоване малишане да дођу и упознају се са основама „белог спорта“.

Програм рада мини тенис, теннис 10с (црвени, наранџасти и зелени ниво) у сарадњи са Тениским савезом Србије раде искључиво лиценцирани тениски тренери.

„На основу великог интересовања предшколске и школске деце „АС Тимок“ излази у сусрет свом заинтересованом грађанству и поклања бесплатни курс школе тениса. Циљ пројекта јесте пре свега правилан раст и развој деције популације, боравак у здравој средини и здравом окружењу, а наравно и учење основа тениског спорта кроз тренажни процес правилне технике, тактике и такмичарског дела у коме се поред фер плеја развија и самопоуздање и морал победника“, наводи се у саопштењу клуба.

ТК „АС Тимок“ је обезбедио све потребне реквизите за обављање тренинга (рекете, лоптице, мини мреже, маркере, чуњеве, вијаче, степенице, обруче). Пријава и упис полазника је могућ на број телефона: 060 0432 012.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *