ВАТЕРПОЛИСТИ БОРА ТРИЈУМФАЛНО ЗАПОЧЕЛИ ЗИМСКУ СЕЗОНУ

Share

Ватерполо клуб Бор традиционално је крајем новембра угостио пријатељски клуб „Језеро“ из Беле Цркве. На тај начин настављена је и више него одлична сарадња, започета пре неколико година, пошто су одиграна три меча у два дана минулог викенда. Резултат је наравно био у другом плану, али „Глас спорта“ је испратио ново дружење старих спортских пријатеља.

Домаћи ватерполисти славили су у сва три сусрета, против младог састава из Беле Цркве. Ево и листе стрелаца и свих играча који су наступили за екипу „Бора“:

Прва утакмица: ВК Бор – ВК Језеро 17:8
Вк Бор: Цветковски Б (4), Цветковски У(3), Арифи(3), Јеличић(2), Јовановић Милан(2), Николић(1), Мадановић(1),Лазаревић(1), Јовановић Марко, Жикић.

Друга утакмица: ВК Бор – ВК Језеро 17:13
Вк Бор: Станковић(5), Мадановић(4), Арифи(2), Цветковски У(2), Јовановић Милан(2), Жикић, Лацковић(1), Цветковски Б(1), Мусић, Николић, Рајковић.

Трећа утакмица: ВК Бор – ВК Језеро 15:7

ВК Бор: Николић(3), Станковић(3), Мадановић(2), Јовановић(2), Ђорић(2), Јеличић(1), Цветковски(1), Арифи(1), Рајковић, Жикић, Лацковић, Мусић, Лазаревић.

„Велико хвала гостима што су се одазвали позиву. Желим такође да се захвалим свим саиграчима на асистенцијама и толерисању. Захваљујем се и мојој породици на толеранцији и мојим надређенима у фирми где радим на слободним данима, сви они уткали су себе у ових 100 голова постигнутих за Ватерполо клуб Бор. Многи ће рећи да је било на слабим утакмицама, пријатељским турнирима и слично, али за мене су велики. Посебно великих 100 из разлога што немам прилику да играм често због услова које имамо. Идемо даље“, поручио је за „Глас спорта“ Саша Мадановић, капитен и тренер Борана, који је баш у дуелу са гостима из Беле Цркве прославио леп јубилеј, стоти погодак у капици Ватерполо клуба „Бор“.

Пројекат „Бирам спорт – борски спортски таленти“, суфинансиран je из буџета Града Бора:

”Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.”