ШКОЛИЦА СПОРТА „ТИМ“ ПОЧИЊЕ СА РАДОМ У ЗАЈЕЧАРУ

Share

Школица спорта „ТИМ“ почиње са радом од петка 11. септембра у насељу „Два брата“ на месту бивше дискотеке „МЗ“, а садашње „куће борилачких спортова“, Кик бокс клуба „Фајт тим 019“.

Школица спорта је предвиђена за децу од 4 до 8 година, а са малишанима ће радити дипломирани професори физичког васпитања Милош Богдановић и Тамара Николић, којих се сигурно сећате из првог таласа корона вируса, када су несебично у сарадњи са Спортским савезом града Зајечара и нашим порталом, снимали вежбање у изолацији, како би сви спортисти и рекреативци што лакше пребродили полицијски час и забрану кретања и остали у форми.

„Старија група ће имати тренинге три дана недељно, уторком, четвртком и петком од 18 – 19 сати, док ће млађи део школице, узраста од 4-6 година вежбати у периоду од 17-18 часова“, истакао је за „Глас спорта“ оснивач Школице спорта „ТИМ“ Милош Богдановић.

Правилан раст и развој кроз игру, развој моторике и координације и превенција деформитета, само су неки од циљева рада у новој зајечарској школици спорта, где ће се малишани уз рад са професорима физичке културе упознати са основама спорта.