Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ШКОЛИЦА СПОРТА „ТИМ“ ПОЧИЊЕ СА РАДОМ У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Школица спорта „ТИМ“ почиње са радом од петка 11. септембра у насељу „Два брата“ на месту бивше дискотеке „МЗ“, а садашње „куће борилачких спортова“, Кик бокс клуба „Фајт тим 019“.

Школица спорта је предвиђена за децу од 4 до 8 година, а са малишанима ће радити дипломирани професори физичког васпитања Милош Богдановић и Тамара Николић, којих се сигурно сећате из првог таласа корона вируса, када су несебично у сарадњи са Спортским савезом града Зајечара и нашим порталом, снимали вежбање у изолацији, како би сви спортисти и рекреативци што лакше пребродили полицијски час и забрану кретања и остали у форми.

„Старија група ће имати тренинге три дана недељно, уторком, четвртком и петком од 18 – 19 сати, док ће млађи део школице, узраста од 4-6 година вежбати у периоду од 17-18 часова“, истакао је за „Глас спорта“ оснивач Школице спорта „ТИМ“ Милош Богдановић.

Правилан раст и развој кроз игру, развој моторике и координације и превенција деформитета, само су неки од циљева рада у новој зајечарској школици спорта, где ће се малишани уз рад са професорима физичке културе упознати са основама спорта.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *