ПРЕТПОСЛЕДЊИ ДАН ТУРНИРА „ДОЂИ НА БАСКЕТ“ У ЗАЈЕЧАРУ

Share

Три дана врхунског баскета су у зајечарском насељу „Кључ“ иза нас, а после свега виђеног ваља очекивати још одличних утакмица и велику борбу за главне награде. Трећи дан такмичења донео је и музичког госта изненађења, а дупке пуно игралиште уживало је у наступу познатог српског репера „Ђуса“.

Што се такмичарског дела програма тиче, петак 11. август доноси расплет у групној фази код сениора и мечеве елиминација код пионира где ће се играти полуфинале и кадета код којих је на распореду четвртфинале.Већ неколико година заредом Дођи на баскет турнир у свом садржају има и „Gaming“ FIFA турнир, за који се могуће пријавити до 17:30 после чега крећу праве борбе са џојстицима, у сарадњи са дугогодишњим пријатељем турнира у организацији Спортског савеза града Зајечара, компанијом Tehnomedia.

Глас спорта доноси комплетан такмичарски програм 4. дана турнира „Дођи на баскет“, који почиње у 19 сати:

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.