КЊАЖЕВАЧКО ТРГОВИШТЕ ТРЕЋЕПЛАСИРАНО НА РЕГИОНАЛНОМ ТАКМИЧЕЊУ СЕОСКИХ ИГАРА СПОРТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ

Share

Екипа Трговишта освојила је 3. место на Регионалном такмичењу Сеоских игара Спортског савеза Србије одржаном у Алексинцу. Књажевчани на тај начин нису успели да понове успех Васиља из 2022. године и обезбеде пласман у велико финале, али су и поред тога показали сјајан такмичарски дух и велику борбу у свих 11 дисциплина.

У даље такмичење ипак иде Велики Шиљеговац из Крушевца, чија екипа је заузела 1. место и приграбила пехар који јој гарантује учешће на Државном такмичењу у Пожаревцу од 1. до 3. септембра.

Трговиште је подсећања ради, било шампион Књажевца и 2021. године, када је најпре остварена победа на Сеоским играма у Минићеву, а потом обезбеђен пласман на Регионалном надметање одржано у Зајечару. И тада и сада, други круг такмичења био је крајњи домет ове екипе, у којој се надају да ће трећа година бити талична.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.