КАДЕТСКА СЕЛЕКЦИЈА КК БИН ИЗ ЗАЈЕЧАРА НАСТАВЉА СА ДОБРИМ РЕЗУЛТАТИМА, ПОРАЗИ ЈУНИОРА И ПИОНИРА У БОРУ

Share

Млађе категорије Кошаркашког клуба „БИН“ из Зајечара имале су активан минули викенд, пошто су на терену биле три селекције. Зајечарци су овог пута гостовали, а поразе су забележили јуниори и пионири у Регионалној лиги, док је победу забележила талентована генерација кадета у Међурегионалној лиги.

Најпре су се на терену нашли јуниори, играчи до 19 година старости, који су поражени у комшијском „граду бакра“ од екипе „Бор РТБ“ резултатом 65:53. Пресудила је лоше одиграна трећа четвртина, у којој су Зајечарци убацили само осам поена, па је и поред вођства на полувремену уписан пораз. У Бору су играли и пионири и изгубили од „Рудара“ са 58:47.

Образ „Биноваца“ сачували су кадети, који играју Квалитетну Међурегионалну лигу Кошаркашког савеза Источне Србије. Изабраници тренера Борка Здравковића и Небојше Николића су у недељу 21. марта забележили тријумф у Лесковцу, пошто су савладали домаћи „Плеј-оф“ резултатом 56:71. Лесковчани су били равноправан ривал само у првој четвртини, док су гости већ у другом периоду добром одбраном успели да преломе сусрет у своју корист и рутински приведу меч крају.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.