Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

АКЦИЈА БЕСПЛАТНИХ ФИТНЕС ТРЕНИНГА ЗА ДАМЕ У ЗАЈЕЧАРУ И ДАЉЕ ТРАЈЕ

Подели

Акција бесплатне рекреације за жене “Буди здрава – вежбај са нама”, већ два месеца се са успехом спроводи у Зајечару. Са заинтересованим дамама раде Тамара Николић и Љиљана Субић, лиценцирани фитнес тренери, које су успешно прошле обуку у оквиру акције Спортског савеза Србије.

„Радимо суботом од 17 и недељом у 13 сати у просторијама Фитнес центра “Body fit plus” у Хајдук Вељковој улици, док смо док су то услови дозвољавали програм спроводили на Поповој плажи“, кажу ове вредне инструкторке, које истичу да има доста заинтересованих међу нежнијим полом.

Комплетан пројекат српске „куће спорта“ реализује се у Зајечару преко Спортског савеза града на Тимоку, уз строго поштовање свих прописаних мера. Рекреација је потпуно бесплатна, вођена од стране лиценцираних тренера, занимљива и што је веома битно континуирана, па тако у Зајечару већ скоро три месеца трају тренинзи, који се одржавају два пута недељно.

Додела диплома лиценцираним фитнес тренерима, који су успешно прошли обуку, а који долазе из више од 30 градова у Србији у којима је спроведена ова акција, планирана је за 13. децембар на Факултету за спорт и физичко васпитање у Београду.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *