Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ТИМОК ПОРАЖЕН ОД НАПРЕТКА У ГЕНЕРАЛНОЈ ПРОБИ ПРЕД СТАРТ ПРВЕНСТВА

Подели

Фудбалери Тимока поражени су у Крушевцу од суперлигаша Напретка у последњој припремних утакмици пред старт Српске лиге „Исток“. Једини погодак за Зајечарце постигао је Лазар Николић, један од играча који су остали на Краљевици из претходне сезоне.

Српсколигаш са Краљевице одиграо је солидан меч против знатно квалитетније домаће екипе, која мора се признати није играла у најјачем саставу, али је и поред тога реч о тиму који се већ годинама уназад налази у елитном рангу српског фудбала.

 

Крушевљани су до вођства стигли у 21. минуту, након што је Лабан изнудио пенал, а сигуран реализатор са беле тачке био Мићин. Након 10 минута домаћи су дуплирали предност. Вукајловић је са левог бока послао лопту у средину, Kочић побегао одбрани и пребацио голмана за 2:0. Зајечарци су преполовили заостатак у 65. минуту из одлично реализоване контре, преко Николића. Коначан резултат поставио Џугурдић у 75. минуту утакмице.

Оно што је далеко важније за симпатизере Тимока, минулог викенда је савладан Раднички из Пирота на Краљевици са 2:1. Тај меч потврдио је да Зајечарци и поред знатно подмлађеног састава предвођени талентованим стручњаком Јованом Дабићем имају чему да се надају у предстојећој сезони српсколигашког „Истока“.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *