Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

СЕДАМ МЕДАЉА ЗА БОРСКЕ ЏУДИСТЕ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ

Подели

Борски џудисти настављају са сјајним резултатима ове сезоне. Након  3.места на Првенству Србије за млађе дечаке и девојчице, такмичари Џудо клуба „Бор“ су на Државном првенству освојили чак 7 медаља.

Златну медаљу у категорији млађих кадета освојила је Сара Шаиновић, док је бронзано одличје припало Николини Аритоновић, Милици Јовановић и Далибору Нешићу. Теодор Лука Николић и Никола Аритоновић заузели су друго место и сребрну медаљу у конкуренцији млађих пионира, а бронзу је освојио Никола Бузејић.

Градоначелник Бора Александар Миликић, који је претходних дана имао пуне руке посла око пријема успешних спортиста имао је само речи хвале за све што су на промоцији борског спорта и града Бора ове године урадили чланови Џудо клуба „Бор“, али и други млади спортисти који се баве пре свега појединачним спортовима.

Тренер Борана Марко Николић поносан је на чињеницу да су његови такмичари ове године освојили укупно девет медаља на државном првенству. Успех је још већи ако се зна да се Џудо клуб „Бор“ после овог такмичења налази на 18. месту ранг листе од 105 џудо клубова у Србији.

Након Државног првенства спуштена је завеса на такмичења у овој години, а у клубу наводе да ће наставити са тренинзима и припремама за наредну такмичарску сезону у којој очекују још боље резултате.

Пројекат „Бирам спорт“ – борски спортски таленти, суфинансиран je из буџета Града Бора:

”Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.”

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *