Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ПОЧИЊЕ НОВА ТЕНИСКА СЕЗОНА У ЗАЈЕЧАРУ, ЗА ВИКЕНД НА ТЕРЕНУ НАЈМЛАЂИ ИГРАЧИ

Подели

Отворено првенство Зајечара за такмичаре до 8 година старости на програму је у суботу 27. фебруара. Организатор је Тениски клуб АС Тимок, а према речима алфе и омеге овог клуба Дарија Петковића, очекује се и више од 30 учесника, наравно уз пуно поштовање свих прописаних мера заштите.

Гости на турниру и активни учесници рекреативног дела турнира биће зајечарски полазници пројекта „Тенис у основним школама, који организује Тениски савез Србије, уз свесрдну подршку и помоћ Министарства спорта и омладине, као и Министарства просвете.

У Зајечару овај пројекат заједничким снагама реализују ОШ „Ђура Јакшић“ и ТК „АС Тимок“, па ће ово бити лепа прилика да се види колико су ови мали тенисери напредовали од почетка школске године, под тренерском палицом двојице Петковића, тренера Дарија и професора физичког васпитања Драгана Петковића.

Домаћин турнира биће Основна школа „Љубица Радосављевић Нада“, са почетком у 12 сати.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести. Издавач медија задржава право тужбе.

 

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *