Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ЗАВРШЕН ПЕТИ ПО РЕДУ ТЕНИСКИ ТУРНИР „БОЉЕВАЦ 2021“

Подели

Спортски савез Општине Бољевац организовао је минулог викенда тениски турнир „Бољевац 2021.“ Пета по реду тениска манифестација окупила је на „Купалишту“ осам сениорских такмичара, који су се надметали за прву награду, која је износила 100% прикупљене котизације. Играчи су жребом били распоређени у 2 групе по 4 играча, а по групама се играло по систему свако са сваким.

I ГРУПА: 1. Млађан Љубисављевић 2. Стеван Дамјановић 3. Немања Здравковић 4. Милош Гоцић

II ГРУПА: 1. Петар Ђимиш 2. Милош Богић 3. Александар Миленковић 4. Милан Богић

Резултати по групама:

I ГРУПА

 1. Млађан Љубисављевић – Немања Здравковић (2 – 6)
 2. Стеван Дамјановић – Милош Гоцић (6 – 1)
 3. Немања Здравковић – Милош Гоцић (6 – 1)
 4. Млађан Љубисављевић – Стеван Дамјановић (6 – 7)
 5. Милош Гоцић – Млађан Љубисављевић (3 – 6)
 6. Стеван Дамјановић – Немања Здравковић (2 – 6)

II ГРУПА

 1. Петар Ђимиш – Александар Миленковић (6 – 1)
 2. Милош Богић – Милан Богић (4 – 6)
 3. Александар Миленковић – Милан Богић (1 – 6)
 4. Петар Ђимиш – Милан Богић (1 – 6)
 5. Петар Ђимиш – Милош Богић (4 – 6)
 6. Александар Миленковић – Милош Богић (1 – 6)

По два првопласирана играча из обе групе обезбедила су пласман у полуфинале. У првој групи доминантан је био Немања Здравковић, а поред њега даље је прошао и Стеван Дамјановић после победе у „тај брејку“ над Млађаном Љубисављевићем. Што се друге групе тиче, браћа Богић су била убедљива, а у дербију групе Милан је надиграо Милоша са 6:4.

Милоша Богића пораз у групи није много дестабилизовао, пошто је у полуфиналу савладао Здравковића резултатом 4:6, док је у другом дуелу Милан Богић био још убедљивији и са 6:2 надиграо Дамјановића.

Треће место припало је Немањи Здравковићу, који је и други пут на турниру савладао Стевана Дамјановића са 6:3. Финале је донело велику борбу, а на крају је победнички пехар и прву награду освојио Милош Богић, који се реванширао брату Милану за пораз у групи и славио резултатом 6:4.

„Захваљујемо се свим учесницима турнира на фер и коректној игри, публици на посети, општини Бољевац за велику подршку у организацији, као и свима који су помогли у организацији овог турнира“, истакао је за „Глас спорта“ Марко Богдановић, председник Спортског савеза Бољевца.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Бољевац – ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *