Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ЗАПАЖЕН НАСТУП ГИМНАСТИЧАРКИ ЗАЈЕЧАРА НА ТРАДИЦИОНАЛНОМ ТУРНИРУ У КРУШЕВЦУ

Подели

Гимнастичарке Зајечара имале су запажен наступ за крај првог дела сезоне. Зајечарке су на традиционалном Видовданском турниру у Крушевцу освојиле пет медаља у екипној и једну у појединачној конкуренцији и у одличном расположењу одлазе на краћу летњу паузу.

Поред Зајечара, на такмичењу у Крушевцу наступиле су и екипе домаћина, Краљева, Ниша, Лесковца, Књажевца и Власотинца.

Екипа I селекције у саставу Софија Станојевић, Нађа Милосављевић, Софија Гомиџеловић и Петра Петровић освојила је 2. место и сребрно одличје. У I категорији Ц програма Софија Јовић, Лана Маринковић, Даша Голубовић, Николина Недељковић и Нађа Михајловић освојиле су 3. место и бронзане медаље.

За одличну оцену крушевачког наступа побринула се и II категорија Ц програма зајечарског састава Емилија Ђорђевић, Јана Игњатовић, Ива Филиповић, Анђелија Перић и Маша Милојковић која је освојила 2. место, док су исти успех у III категорији оствариле Ирина Маринковић, Лана Радомировић и Лана Васиљевић.

Још два сребра за Гимнастички клуб Зајечар стигла су после наступа IV категорије Ц програма. Екипа у саставу Мина Михајловић, Ива Планић и Леа Тасић, као и Мина Михајловић у појединачној конкуренцији, такмичење су завршиле на 2. месту.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *