Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ЗАЈЕЧАРСКИМ КИК-БОКСЕРИМА ПЕТ МЕДАЉА НА ПРВЕНСТВУ ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ У КРУШЕВЦУ

Подели

Кик бокс клуб „Фајт тим 019“ из Зајечара наставља да ниже успехе широм Србије. Након сјајних резултата и одличног домаћинства Државног шампионата у дисциплини фул контакт, минулог викенда на реду су биле обавезе младих нада овог растућег зајечарског клуба.

Да Кик бокс клуб „Фајт тим 019“ (Fight team 019) не мора да брине за будућност и да на Тимоку и даље стасавају одлични борци, показало је и Првенство централне Србије у дисциплини лоу кик (Low Kick), одржано у Крушевццу, где су се Зајечарци окитили са пет медаља, од којих су четири сребрне и једна бронзана.

„Генерално на турниру смо усавршавали уочене недостатке и полако крећемо са припремама за Државно првенство које је на програму у комшијском Бору у мају“, истакао је за „Глас спорта“ тренер и председник КБК „Фајт тим 019“ Никола Миленковић, коме је у раду асистирао Александар Миливојевић, најбољи борац Првенства Србије у Зајечару у дисциплини фул контакт.

Такмичење у Крушевцу су отворили пионири, а зајечарски клуб представљали су Немања Алексић у категорији до 37 килограма, који је освојио бронзано одличје и Лука Николић, коме је у конкуренцији бораца до 47 килограма припала сребрна медаља.

Јуниор Петар Станчев је баш као и на Првенству Србије у Зајечару, такмичење у Крушевцу такође завршио тек у финалу, па кући носи нову сребрно одличје, у категорији до 60 килограма.

Жарко Стојковић је у категорији јуниора до 86 килограма донео свом тиму још једно сребро, а за потпуни успех и врхунски утисак из Крушевца се побринула једина девојка у тиму и први женски члан зајечарског клуба који се окитио одличјем у ринговним дисциплинама. Даница Басић је осветлала образ свом клубу и граду и у конкуренцији јуниорки до 60 килограма освојила сребрну медаљу.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *