Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Свет

ЗАЈЕЧАРКА ЛЕНА МАЛЕТИЋ ЗЛАТНА НА БАЛКАНСКОМ ПРВЕНСТВУ У БЕОГРАДУ

Подели

Зајечарка Лена Малетић, чланица Атлетског клуба „Младост“ и репрезентативка Србије, наставља са жетвом медаља. Последња у низу стигла је на Првенству Балкана за старије јуниоре и јуниорке одржаном у недељу 4. фебруара у Београду. 

Лена је наступила у штафети 4×400 метара, где је освојила прво место као део селекције у саставу Мина Мијатовић, Лена Малетић, Наталија Грујић и Миња Kопуновић. Штафета Србије тријумфовала је резултатом 3:58,41 и окитила се најсјајнијим одличјем.

Такмичење је окупило више од 200 атлетичара из 18 држава. Вреди истаћи да је Србија заузела 1. место у генералном пласману по броју освојених медаља, испред Хрватске и Турске.

Подсећања ради, Лена је пре само четири месеца освојила бронзану медаљу на Балканском првенству за јуниорке у Турској, а када се зна да су у атлетској дворани на Бањици наступили такмичари узраста до 20 година, онда од сјајне ученице Економско-трговинске школе тек треба очекивати велике ствари.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *