Учитавање

Унесите термин за претрагу

Србија Фудбал

УХАПШЕН РЕПРЕЗЕНТАЦИВАЦ СРБИЈЕ У БЕОГРАДУ!

Подели

Репрезентативац Србије Александар Пријовић ухапшен је у петак 3. априла у престоници наше земље, потврђено је медијима из полиције.

Испрва се мислило да је у питању кршење полицијског часа, пошто се бивши нападач Паока и репрезентативац Србије налази у Београду.

Пријовић је, као и две особе које су биле са њим у друштву, одмах приведен на саслушање, а ради се о познатом певачу народне музике Радиши Трајковићу Ђанију и његовој супрузи.

Ипак, не ради се о прекршају полицијског часа, већ су у питању други разлози. То је навео Владимир Ребић, директор полиције који је гостовао на јутарњем програму РТС-а.

„Њихов пропуст је што су ушли у ресторан и било их је више од пет. Одговорност је обострана – и појединачна али и организатора.

Постоји одлука Владе да они који се баве том делатношћу не могу испоручивати пиће и храну већ само доставу“, истакао је директор српске полиције Владимир Ребић.

Александар Пријовић, који је са репрезентацијом Србије учествовао на светском првенству у Русији, наступа за Ал Итихад из Саудијске Арабије за који је до сада одиграо 25 мечева и постигао 12 голова.

 

 

ФОТО: БЕТА

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *