Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

УЧЕНИЦЕ ОШ „ЂУРА ЈАКШИЋ“ ИЗ ЗАЈЕЧАРА НАЈБОЉЕ НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У СТОНОМ ТЕНИСУ

Подели

Ученице Основне школе „Ђура Јакшић“ из Зајечара освојиле су 1. место на Окружном такмичењу у стоном тенису, одржаном у Сокобањи, пошто су у финалу надиграле домаћу екипу ОШ „Митрополит Михаило“ са 2:1. Одлука је пала у дублу, где су Анастасија Младеновић и Сандра Бадицовић однеле превагу, баш као и на градском такмичењу минуле недеље у Зајечару.

Зајечарке предвођене професором физичког васпитања Драганом Петковићем су на тај начин обезбедиле пласман на Државно такмичење, које је на програму у четвртак 29. октобра у Алексинцу.

На Окружном такмичењу у Сокобањи наступила је и мушка екипа Основне школе „Десанка Максимовић“, коју је водила професорка Емина Варат и која је заузела 3. место у екипној конкуренцији.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *