Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ТУРНИРИ У ЛУБНИЦИ И ВРАЖОГРНЦУ ОДРЖАНИ МИНУЛОГ ВИКЕНДА У ОРГАНИЗАЦИЈИ СПОРТСКОГ САВЕЗА ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

Подели

Спортски савез града Зајечара наставља са организацијом турнира из календара рекреативних манифестација. Тако је било и минулог викенда, када су на ред дошли турнири „Дан рудара“ у Лубници и Меморијал „Младен Радић“ у Вражогрнцу.

Поводом празника свих рудара у суботу 6. августа уприличен је турнир у малом фудбалу, који је одржан у Лубници. Организатори манифестације која је поред фудбала на петопарцу обухватила и такмичење у обарању руку били су Спортски савез града Зајечара и Месна заједница Лубница, а учествовало је 10 екипа, од чега пет чисто рударских које су се надметале за пехар победника.

Прво место на крају припало је екипи „Зајечара“, а домаћини из Лубнице су се потрудили да читаво такмичење поред броних награда изненађења попут новогодишњег путовања у Охрид за најбољег играча турнира има и својеврсно „треће полувреме“, па је дружење свих учесника настављено и после завршетка турнира.

Само дан касније, права фудбалска прича виђена је и у Вражогрнцу. Традиционални Меморијални турнир „Младен Радић“ поново је оправдао очекивања. Учествовало је 12 екипа, виђен је велики број занимљивих утакмица, одлични тимови одмерили су снаге у овом зајечарском селу, а тријумфовала је екипа „К3 Чика Јоца“.

Играчи овог тима су иначе организатори једног другог Меморијала, оног у Котлујевцу који носи назив њихове екипе, а овог пута су на гостујућем терену извојевали победу, која им је донела пехар за прво место и новчану награду у износу од 30 хиљада динара.

Спортски савез града Зајечара и у наредном периоду припрема велики број рекреативних манифестација, које ће бити одржане како на територији града, тако и у зајечарским селима, а „Глас спорта“ ће свакако бити на правом месту да све то и забележи.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *