Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ У ГАМЗИГРАДСКОЈ БАЊИ 11. СЕПТЕМБРА

Подели

Манифестација „Дани Гамзиградске Бање“ на програму је у недељу 11. септембра. И док културно-уметнички део организује Установа Народно позориште – Центар за културу „Зоран Радмиловић“, спортско-рекреативни део 5. издања ове манифестације организоваће поново Спортски савез града Зајечара у сарадњи са Месном заједницом Гамзиградска Бања.

Котизације нема, а организатори су припремили и новчане награде за најбоље екипе, док су за освајаче прва три места предвиђени и пехари и дипломе, поручили су за „Глас спорта“ у МЗ „Гамзиградска Бања“.

Покровитељ манифестације „Дани Гамзиградске Бање“ је Град Зајечар, а почетак такмичења у малом фудбалу предвиђен је за 10 сати, док је пријава екипа могућа и сат времена раније.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *