Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „СВЕТИ ИЛИЈА 2022“ У ЗВЕЗДАНУ 30. ЈУЛА

Подели

Tрадиционални турнир у малом фудбалу „Свети Илија 2022“ на програму је у Звездану 30. јула. Организатори ове спортско-рекреативне манифестације су Спортски савез града Зајечара и Фудбалски клуб „Косово“ Звездан, уз покровитељство града Зајечара.

Окупљање и извлачење парова предвиђено је за наредну суботу од 17 сати, док је почетак турнира заказан у 18 часова. Максималан број учесника у екипи је 7, а игра се по систему 4+1 са две измене у сваком тиму. Котизације за учешће нема, а награде су обезбеђене за 1. 2. и 3. место. Пријављивање екипа могуће је и на број телефона 063/1224348.

Прошлогодишњи победник и освајач последњих шест турнира у Звездану такмичи се и ове године, а представник те екипе Милан Мирковић, уједно председник ФК „Kосово“ најављује одличан турнир са много квалитетних екипа и поручује у изјави за „Глас спорта“ да није лако узети у Звездану 1. место.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *