Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

„БРАТУЈЕВАЦ 2021“, СПОРТСКО-РЕКРЕАТИВНА МАНИФЕСТАЦИЈА У ОРГАНИЗАЦИЈИ СПОРТСКОГ САВЕЗА ГРАДА ЗАЈЕЧАРА ОДРЖАНА У ШЉИВАРУ

Подели

Спорт, игра, музика, за свакога понешто могло је да се нађе у среду 7. јула на традиционалној рекреативној манифестацији Братујевац 2021. И док су се котлићи крчкали и роштиљи распаљивали, фудбалски део програма могао је да почне.

Укупно пет екипа, одмерило је снаге по систему свако са сваким, док су након тога одиграни и мечеви полуфинала и утакмица за 1. место. Било је доста борбе и чврстих дуела, а да све протекне у спортском одмеравњу снага постарали су се и млади делиоци правде, ангажовани за ову прилику од стране зајечарског спортског савеза. Највише су показали гости из Грлишта, који су у финалу надиграли домаћи Шљивар резултатом 3:0.

Највише узбуђења било је такмичењу у надвлачењу конопца, у коме је у конкуренцији четири тима победу однела екипа Ласова. Посебну драж надметању дале су мешовите мушко-женске екипе, па је публика бучно испратила сваки тренутак. Највише екипа учестовало је на такмичењу у пикаду, где су поново тријумфовали чланови екипе Ласова, који су били најуспешнији у конкуренцији укупно 13 екипа.

Председник Месне заједнице Шљивар Дарко Тошић, био је и више него задовољан виђеним.

„Велику захвалност дугујемо Спортском савезу и Градској управи Зајечар, који су нас подржали и омогућили одржавање ове традиционалне манифестације. Надамо се да ћемо и наредних година наставити да подижемо квалитет спортсих и културних дешавања у нашем селу, што Шљивар сигурно и заслужује“, истакао је за „Глас спорта“ један од најмлађих председника зајечарских  месних заједница Тошић.

Све у свему, сјајан спортски дан и угођај у организацији Спортског савеза града Зајечара и Месне заједнице Шљивар. Зајечарска „кућа спорта“ наставиће и у току лета са спортско-рекреативним манифестацијама у селима на територији Зајечара, а „Глас спорта“ биће сигурно на лицу места да све то испрати.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *